ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας στην οδό Κατασταρίου Ζακύνθου ή να την αποστείλλουμε μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς στο χώρο σας.

Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο, θα σας ενημερώσουμε για την ολοκλήρωσή της με ένα e-mail και θα πρέπει να την παραλάβετε εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εκάστοτε τοπικό κατάστημα ταχυμεταφορών.

Εφόσον η παραγγελία σας έχει γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι η παράδοση από τις εταιρείες ταχυμεταφορών γίνεται μέσα σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από το φαρμακείο μας, από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το απόγευμα, στη διεύθυνση που αναγράφεται στη φόρμα παραγγελίας. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας, όνομα στο κουδούνι κλπ) όπου αυτό χρειάζεται.

Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την «τραπεζική κατάθεση» την οποία και πρέπει να ολοκληρώσετε εντός 3 ημερών από την παραγγελία σας, η αποστολή γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία κατάθεσης του ποσού.

Σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος & αντικατάστασής του με άλλο, όπως και/ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, πάντα κατόπιν ενημέρωσής σας, οι ημέρες αποστολής ενδέχεται να αυξηθούν από 3 έως και 5 ημέρες. Επιπλέον θα ενημερωθείτε μέσω e-mail, για το πότε το προϊόν που παραγγείλατε παραδόθηκε προς αποστολή.

ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
-Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ εντός Ελλάδας εφόσον οι παραγγελίες είναι μέχρι 3 κιλά.
-Για αγορές κάτω των 40€ τα μεταφορικά είναι:
• 5.00€ για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά.
– Για παραδόσεις το Σάββατο υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2€.
-Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2.50€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.
-Με την παραλαβή των προϊόντων από το φαρμακείο μας στο Καταστάρι Ζακύνθου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας έχετε κάνει.